top of page

Három egyszerű lépés, hogy kipróbálhasd

 

dekorcsokrainkat:

1_7napos_próba.png

 

Kérj ingyen mintát egy hétre:

-Szeretnénk megismertetni termékeinket az emberekkel, mert mi más lenne jobb, mint kipróbálni valami újat ingyen, mindenféle kötelezettség nélkül?

-Annyi teendőd van csupán, hogy kattints a                                    gombra, és add le jelentkezésedet egy olyan szolgáltatásra, amiről eddig még nem is hallottál.

-Ezt követően felvesszük veled a kapcsolatot, megbeszélünk egy személyes találkozót, amely során lehetőséged lesz megismerkedni velünk és csokrainkkal.

-Az adott helyszínnek megfelelő méretet találkozónk során lesz alkalmad kiválasztani, mivel mind a három méretből viszünk egy mintát.

2_méret és darab.png

Válaszd ki a számodra megfelelő méretet és mennyiséget:

Az egy hetes próbaidő lejárta után: 

 - Úgy döntesz, hogy tetszik a termék és a szolgáltatás, akkor kiválaszthatod milyen méretre van szükséged és mennyi csokrot szeretnél bérelni tőlünk.

 

 - Úgy döntesz, hogy most nem kéred a szolgáltatásunkat, ebben az esetben mi elhozzuk a próbacsokrodat, de ettől függetlenül, bármikor felveheted velünk a kapcsolatot a jövőben, ha meggondolnád magad. 

3_élvezni a virágot.png

Nincs más dolgod, mint hátradőlni és élvezni a szolgáltatást:

- Próbacsokrodat kicseréljük a megbeszélt méretű és mennyiségű csokrokra. Semmi dolgod, mi elvisszük neked az újat és elhozzuk a régit.

- Galériánkból konkrét csokor kiválasztására sajnos nincs lehetőség, hiszen az ott szereplő képek csak ízelítők több száz csokorból álló kínálatunkból, továbbá mindegyik kompozíció egyedi és különleges, nincs két egyforma belőlük. Nem tudjuk biztosítani, hogy az általad kiválasztott csokor éppen elérhető-e, de garantáljuk,  bármelyiket kapod, azzal elégedett leszel. Ha mégsem felel meg a csokor az ízlésednek, a helyszínen lesz lehetőséged cserére, természetesen ennek semmilyen plusz költsége nincs.

-Természetesen előre egyeztetés után, különleges kéréseket, egyedi megrendeléseket is tudunk teljesíteni.

- Csokrainkat a képeken látható módon vázával együtt szállítjuk, és 4 hetes periódusokban automatikusan cseréljük, de áraink heti leosztásban vannak meghatározva.

váza_színes.png

Kiknek ajánljuk?

Elsősorban a szolgáltató szektorban dolgozóknak, akik rendelkeznek üzlethelyiséggel, bármilyen kis- és középvállalkozásnak, nagyvállalatoknak, cégeknek, vendéglátó egységeknek, illetve olyan hellyel rendelkezőknek, ahol nem megengedett az élő virágcsokorral való díszítés. Egyébiránt pedig mindenki másnak, aki szívesen dekorálná ilyen minőségi csokrokkal környezetét, otthonát, irodáját.

 

Szállodák, éttermek, kávézók, magánorvosi rendelők, gyógyszertárak, egészség centrumok, optikák, fodrászatok, szoláriumok, szépségszalonok, kondi termek, jóga és pilates stúdiók, könyvtárak, galériák, bemutatótermek, tárgyalótermek, irodák, recepciók, stb. díszítésére ajánljuk.

bottom of page